Facebook Kalıcı Olarak Hesap Silme | Türkiye'nin Sosyal Medya Forumu!

Türkiye'nin Sosyal Medya Forumu!

Platform; ınstagram, twitter, facebook, youtube başta olmak üzere ve diğer sosyal ağlar hakkında bir takım yardım ve destek konuları içerir. Hoşgeldiniz!
~ MaxiForum.Net ~

  • Gece modu teması kullanıma açıldı!
  • SMS ve TC Kimlik no ile profil doğrulama kullanıma açıldı!

Facebook Kalıcı Olarak Hesap Silme

Quixtoid

Moderatör
Üyelik Tarihi
1 Ocak 2020
Mesajlar
16
Çözümler
1
Aldığı beğeni
0
Puanları
0
Yaş
31
Cinsiyet
Erkek
Facebook hesabımı kalıcı olarak silersem ne olur?
  • Hesabınızı yeniden etkinleştiremezsiniz.
  • Profiliniz, fotoğraflarınız, gönderileriniz, videolarınız ve eklediğiniz diğer her şey kalıcı olarak silinir. Eklediğiniz hiçbir şeyi geri getiremezsiniz.
  • Artık Facebook Messenger'ı kullanamazsınız.
  • Spotify veya Pinterest gibi Facebook hesabınızla kaydolmuş olabileceğiniz diğer uygulamalar için Facebook Girişini kullanamazsınız. Bu hesapları kurtarmak için söz konusu uygulamalar ve internet siteleriyle iletişime geçmeniz gerekir.
  • Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler hesabınızı silmenizin ardından arkadaşlarınıza görünmeye devam edebilir. Gönderdiğiniz mesajların kopyaları arkadaşlarınızın gelen kutusunda tutulur.
Hesabımı kalıcı olarak nasıl silerim?
Hesabınızı silmeden önce giriş yapmanızı ve Facebook'taki bilgilerinizin (fotoğraflar ve gönderiler gibi) bir kopyasını indirmenizi tavsiye ederiz. Hesabınız silindikten sonra, hesabınıza eklediğiniz hiçbir şeyi geri getiremezsiniz.
Hesabınızı kalıcı olarak silmek için:
  1. Tüm Facebook sayfalarının sağ üst köşesinde bulunan ok simgesine tıklayın.
  2. Ayarlar'a ve ardından sol sütundaki Facebook Bilgilerin'e tıklayın.
  3. Dondurma ve Silme'ye tıklayın.
  4. Hesabı Sil'i seçin ve ardından Hesabı Silme İşlemine Devam Et'e tıklayın.
  5. Şifrenizi girin, Devam'a ve ardından Hesabı Sil'e tıklayın.
Hesabımı silme işlemini iptal edebilir miyim?
Hesabınızı silme işlemini başlatmanızın üzerinden henüz 30 gün geçmediyse işlemi iptal edebilirsiniz. 30 günden sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz.
Paylaştığınız her şeyin silinmesi, silme işleminin başlamasından itibaren 90 güne kadar sürebilir. Bu bilgiler silinirken, Facebook'u kullanan diğer kişiler bunlara erişemez.
Bilgilerinizin kopyaları 90 günün ardından bir afet, yazılım hatası veya diğer veri kaybı durumlarında kurtarma amacıyla kullandığımız yedek depolama alanında tutulabilir. Bilgilerinizi ayrıca yasal meseleler, koşul ihlalleri gibi durumlar veya hasar önleme çalışmaları için de saklayabiliriz.

Hesabınızı silme işlemini iptal etmek için:
  1. Hesabınızı sildikten sonraki 30 gün içerisinde Facebook hesabınıza giriş yapın.
  2. Silme İşlemini İptal Et'e tıklayın
 

Bu konuyu görüntüleyenler

Benzer konular

Son Konular

Tema düzenleyici